För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

P67 DUSCHCREME

567
Pris exkl.53.00
Pris66.25
Show
Beskrivning

P67 DUSCHKRÄM Bad Dusch Hårschampo

 

Användningsområde: Ett milt och mjukt återfettande bad och duschschampo som både ger mjuk hud och rent hår med såväl bra volym som lyster. Kan användas dagligen utan att ge vare sig kluvna toppar eller torr hud. Mycket användbar i verkstadsmiljö och tillverkningsindustri då den klarar ett lösa fett, sot och olja. Efterlämnar en mild och frisk doft av ren och fruktig äpple.

 

Dosering: Används som koncentrat.

 

Bruksanvisning: Blöt kropp och hår. Applicera schampot i händerna. Tvåla in kropp och hår. Skölj och torka.

 

Varufakta: Innehåller tensider, återfettningsmedel, komplexbildare, konserveringsmedel, parfym, färg och vatten. pH: 5,5 Densitet: 1,05 kg/liter Viskositet: 250 cP

 

"Duschkräm för kropp & hår,

rengör även dina tår!"

 

Bruksanvisning år 1909: "I tvagningsrummet tar man en liten fotbalja eller ett handfat och fyller däruti en blandning av varmt och kallt vatten, så att det med handen kännes behagligt varmt. Sittande på bänken tvättar och borstar man fötterna, underbenen och knäna. Vattnet slås ut och baljan fylles ånyo, varefter den ställes på bänken. Armarna, bålen och öfvre delarna av benen tvättas. Inga "delar" av kroppen får lämnas otvättade. En tredje omgång vatten bör användas till att tvätta och intvåla händer och hufvud. Därefter kan man antingen slå öfver sig något ljumt vatten eller taga en kort ljum duschafvsköljning."  

Start > Prols > Prols Produkter > Hygien > P67 DUSCHCREME
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser exkl. moms